Meniu Închide
Inscrie-te acum!
Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturile de autor asupra acestui Website apartin Societatii MASTER THERAPY INTERNATIONAl S.R.L. si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea documentelor, imaginilor si informatiilor din proprietatea firmei, sau documente/cursuri in format scris sau foto/video, etc, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Firmei. Acest Web-site, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Firmei.
Utilizatorii vor avea continut limitat si nu au dreptul asupra acestuia, indiferent ca este vorba de text sau imagine.
Este interzis cu desavarsire inregistrarea video sau fotografierea in timpul cursului fara acordul organizatorilor.
Informatiile primate la curs au caracter confidential si nu pot fi multiplicate pentru a fi oferite unor terte persoane!
Daca se constata acest lucru, compania organizatoare are dreptul legal de a actiona in consecinta prin parghiile legale oferite de catre statul roman.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEB-SITE NU SUNT INDICATII MEDICALE.

Societatea MASTER THERAPY INTERNATIONAl S.R.L nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile/diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor.
Cursurile oferite prin intermediul platformei nu sunt cursuri de specialitate medicala, nu au caracter medical si nu exclude un consult medical specializat;
Informatiile oferite in cadrul cursurilor pot fi transpuse in practica de catre cursanti strict pe propria raspundere a acelora care le presteaza si numai in situatia in care competentele profesionale ii permit acest lucru, sub aspect legal si profesional.
intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresele furnizate in prezentul document.

Societatea MASTER THERAPY INTERNATIONAl SRL cu sediul social in Sat Jilava, Comuna Jilava, Strada Nicolae Balcescu, Nr 23, Judetul Ilfov, avand numarul de ordine la registrul comertului J23/3635/2021 ce se identifica prin CUI 44426564 , reprezentata legal prin Raileanu Gabi Ionut in calitate de ADMINISTRATOR, este o societate infiintata legal, ce functioneaza conform legislatiei din Romania.

Termenii si conditiile privind organizarea de cursuri de specializare
Cursurile de specializare sunt organizate, indeplinind toate conditiile legale in vigoare , de catre SC MASTER THERAPY INTERNATIONAL SRL, prin reprezentantul sau legal Dl Raileanu Gabi Ionut.
Cursantii vor avea acces la cursurile organizate de SC MASTER THERAPY INTERNATIONAL SRL doar cu o inregistrare prealabila pe site-ul www.reposturare.com sau la telefon 0766296300, ori prin e-mail contact@reposturare.com.
Dupa inregistrare, acestia au obligatia de a achita o suma minima stabilita inaintea fiecarui curs, care va fi denumita “avans curs” si care va garanteaza rezervarea locului disponibil la acel curs(seminar, etc).
Cursul de REPOSTURARE este format din 3 module, dupa cum urmeaza:
1) CURS REPOSTURARE BASIC
(a) Notiuni de anatomie si fiziologie
(b) Teste musculo-articulare
(c) Tehnici de masaj terapeutic spate(musculature coloanei vertebrale)
(d) Tehnici de utilizare a instrumentelor din lemn

2) CURS REPOSTURARE MASTER
(a) Notiuni de anatomie si fiziologie
(b) Teste musculo-articulare
(c) Tehnici de masaj terapeutic spate(musculature coloanei vertebrale)
(d) Tehnici de utilizare a instrumentelor din lemn
(e) Manipulari osteo-articulare (exceptie face coloana vertebrala cervicala care va fi predata la cursul de “Profesor Asistent” sau intr-un curs separat, dar nu mai devreme de 6 luni de la terminarea cursului “REPOSTURARE MASTER”.
3) CURS REPOSTURARE PROFESOR ASISTENT
(a) Notiuni de anatomie si fiziologie
(b) Teste musculo-articulare
(c) Tehnici de masaj terapeutic spate(musculature coloanei vertebrale)
(d) Tehnici de utilizare a instrumentelor din lemn
(e) Manipulari osteo-articulare, inclusive coloana vertebrala cervicala
Avand in vedere ca este un curs cu peste 70% continut practic, acest lucru presupune practicarea manevrelor in sala de curs si de catre cursanti drept pentru care:
● Accesul in sala de curs se va face in tinuta de lucru (tricou, pantaloni lejeri, prosop si papuci)
● Masajul therapeutic va fi practicat de catre cursanti, la bustul gol (femeile vor avea spatele gol) si cu ulei de masaj.
● Instrumentele din lemn sunt puse la dispozitia cursantilor pentru curs, dar nu intra in costul acestuia, acestea putand fi achizitionate separat de curs la preturi cuprinse intre 80 lei-150 lei/bucata.
● Contactul direct pe corp, pe piele, sau prin imbracaminte fac parte din metoda de tratament REPOSTURARE si nu vor fi considerate ofensatoare sau jignitoare.
● Cursantii vor declara pe propria raspundere ca nu sufera de boli, suferinte, limitari si/sau credinte religioase care sa le restrictioneze accesul la curs.
● Cursantii vor primi diploma de participare la sfarsitul fiecarui modul.
● Cursantii care vor participa, dar nu au o pregatire terapeutica dinainte, vor primi diploma de “INITIERE IN REPOSTURARE” care insa nu tine loc de diploma de calificare in domeniul terapeutic.
● Daca din diferite motive care nu tin organizatori, unul dintre cursanti prezinta situatii care impiedica participarea acestuia la curs, avansul achitat sau intreaga suma achitata poate fi recuperata doar daca se anunta acea situatie in scris prin e-mail sau sms.
● Suma ce trebuie recuperata se reporteaza pentru un curs viitor, dar nu mai mult de 12 luni de la incapacitatea sustinerii cursului.

PRETURI CURS REPOSTURARE-ACHITAREA cursului/avans si rest de plata
✓ MODUL 1-“CURS REPOSTURARE BASIC”-PRET 420 EURO
Primii 100 de cursanti inscrisi vor plati un pret special de 300 euro.
Avansul este de minim 100 euro si se plateste cat mai devreme posibil pentru a rezerva locul la curs.
Diferenta pana la suma stabilita a va fi achitata pana cel tarziu cu 7 zile inaintea inceperii cursului la care v-ati inscris.
Neplata avansului, sau neplata diferentei pana la achitarea pretului cursului integral stabilit , duce la pierderea locului la curs.
✓ MODULUL 2-“CURS REPOSTURARE MASTER”-PRET 420 EURO
Primii 100 de cursanti inscrisi vor plati un pret special de 300 euro.
Avansul este de minim 100 euro si se plateste cat mai devreme posibil pentru a rezerva locul la curs.
Diferenta pana la suma stabilita va fi achitata pana cel tarziu cu 7 zile inaintea cursului la care v-ati inscris.
Neplata avansului, sau neplata diferentei pana la achitarea pretului cursului integral stabilit , duce la pierderea locului la curs.

✓ MODULUL 3-“CURS PROFESOR ASISTENT”-PRET 1000 EURO
Acest modul este destinat celor selectati de catre organizatori in urma unor examene teoretice si practice si pe baza unor criterii privind modul de organizare legal(trainer, SRL, etc).
Avansul va fi de minim 300 de euro si va fi platit la momentul inscrierii.
Diferenta pana la suma stabilita pe facture va fi achitata pana cel tarziu cu 7 zile inaintea cursului la care v-ati inscris.
Neplata avansului, sau neplata diferentei pana la achitarea pretului cursului integral stabilit , duce la pierderea locului la curs.

DETALII DE PLATA
Plata avansului cat si a restului de plata se va face dupa ce veti primi o factura proforma sau finala in contul (de pe factura):
BENEFICIAR: MASTER THERAPY INTERNATIONAL SRL
CONT: RO94BTRLRONCRT0607643601
BANCA:TRANSILVANIA
BIC/SWIFT: BTRLRO22
Detalii: Avans/rest plata curs REPOSTURARE BASIC/MASTER/PROFESOR ASISTENT(scrieti ce platiti avans sau rest plata si numele cursului BASIC, MASTER, sau PROFESOR ASISTENT.

Termenii si conditiile privind utilizarea site-ului web www.reposturare.com
Site-ul www.reposturare.com este administrat de Societatea Master Therapy International SRL cu sediul social in Sat Jilava, Comuna Jilava, Strada Nicolae Balcescu, Nr 23, Judetul Ilfov, cu numarul de ordine la registrul comertului J23/3635/2021 ce se identifica prin CUI 44426564 , reprezentata legal de Raileanu Gabi Ionut in calitate de ADMINISTRATOR.
Utilizatorii vor avea acces la termenii si conditiile de pe site, cat si la continutul acestuia atata timp cat tehnologia si situatia tehnica o vor permite.
Cursurile noastre nu exclud vizita la medic si diagnosticul pus de un medic de specialitate!
Societatea noastra nu garanteaza acuratetea efectuarii evaluarilor si asta depinde foarte mult de pregatirea terapeutului care face acest lucru!
Nu suntem responsabili de posibilul esec al unui tratament de REPOSTURARE!

Societatea nu poate fi trasa la raspundere sub nicio forma pentru activitatea desfasurata de catre participantii la cursuri sau pentru activitatea oricarei persoane care a accesat site-ul si/sau pentru modalitatea de utilizare a informatiilor din cuprinsul cursurilor.
Societatea isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile sale in orice moment fara instiintare in prealabil. Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate


Sugestii si reclamatii
Sugestiile si posibilele recclamatii pot fi trimise spre solutionare catre adresa de e-mail “contact@reposturare.com.
ro_RORO