Despre mine

Cine este trainerul si fondatorul metodei de tratament Reposturare?

Sa facem cunostinta!

Numele meu este Ionut Gabi Raileanu, am 43 de ani si sunt fondatorul celei mai eficiente metode de tratament “REPOSTURARE”.

Mi-am inceput calatoria terapeutica in anul 2007, atunci cand practicam arte martiale si am luat parte la un stagiu in care un maestru japonez ne-a aratat cateva tehnici terapeutice care faceau parte din ritualul de vindecare al samurailor.

In trecut, atunci cand se luptau pentru onoare si teritorii, luptatorii aveau nevoie de vindecare a ranilor survenite din lupta cu adversarul.

Ulterior, am inteles ca aceste tehnici de Reposturare se predau sub diferite denumiri in Romania si mai ales in afară.

Oricum s-ar numi aceste tehnici, important este ca sunt foarte eficiente si ca folosim propriul corp si cateva instrumente din lemn, deci nimic sofisticat, investitia fiind infima.

In tot acest timp am urmat cursuri de: Chiropractica structurala si osteopatie soft-in acord cu Dr Ackermann-Colegiul Ackermann Suedia, Masaj, Reflexoterapie, Drenaj limfatic manual, Terapie Craniosacrala, Terapie Tehnica Radianta, Terapie Yumeiho, Terapie japoneza Shiatsu – metoda originala Namikoshi, Facilitari neuromusculare proprioceptive, NLP (Neuro Lingvistic Programing, Bandajare neuromusculara – “Kinesiotaping”, Formator, Dry needling, pe diferite stadii de pregatire.

Sunt absolvent al facultatii de educatie fizica si sport Spiru Haret, cu specializarea Kinetoterapie si Motricitate speciala si am urmat cursurile de master din cadrul aceleiasi institutii.

Cu alte cuvinte, am acumulat experienta din mai multe domenii incat sa pot intelege din punct de vedere medical, dar si din alte puncte de vedere cum stau lucrurile cu recuperarea omului.

Am pus totul cap la cap si am dezvoltat o metoda de tratament testata in toti acesti ani, cu o rata de succes de peste 90%.

Pentru a-mi proteja munca, am inregistrat metoda la Oficul de Stat pentru Inventii si Marci(OSIM), atât ca denumire, cat si sigla Reposturare.

 

Membru al International Association For The Study Of Pain

Presedintele Asociatiei De Reposturare din Romania

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut minunat în căsuța de email, în fiecare lună.

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.